hu

Aktuális állásajánlataink

Beszerzési csoportvezető

Feladatok: Koordinálja a stratégiai beszerzők munkáját, menedzseli az operatív működéshez kapcsolódó feladatok elvégzését, ellenőrzi azok végrehajtását. Részt vesz a beszerzési tevékenységben. Ellátja Beszerzési és Közbeszerzési szabályzat beszerzési referensi feladatait. Gondoskodik, hogy a felhasználói igényeknek és a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő közbeszerzési műszaki leírás elkészíttetéséről. Ellátja negyedéves adatszolgáltatási kötelezettséget a tulajdonost képviselő felügyeleti szerv részére.
Részletek

Senior kontroller

Feladatok: Havi, negyedéves kontrolling jelentések, beszámolók, üzleti tervek összeállítása, elemzések, elő- és utókalkulációk és árajánlatok elkészítése. Beruházási/fejlesztési tervének összeállítása, monitoringja, gazdaságossági elemzések készítése. Teljesítménymérésre alkalmas feladat-, teljesítmény-, kapacitás-, eredményesség- és hatékonysági mutatószám-rendszer kialakítása, működtetése és fejlesztése. Részvétel a kontrolling-, tervezési- és riporting folyamatok valamint az azt támogató IT megoldások fejlesztésében, működtetésében.
Részletek

HR Kontrolling és Bérszámfejtési Vezető

Feladatok: A HR kontrolling rendszerének működtetése, fejlesztése. A pénzbeli és nem-pénzbeli kompenzációs eszközök kidolgozásának irányítása. Teljesítmény értékelési rendszer és Cafeteria rendszer működtetésének, fejlesztésének irányítása. Teljesítménymutató (KPI) rendszer kialakítása, működtetése. Rendszeres és ad-hoc beszámolók, elemzések, döntés előkészítő anyagok készítése. Bérszámfejtés vezetése, és az ahhoz kapcsolódó adminisztráció és nyilvántartások felügyelet, folyamatainak fejlesztése
Részletek

Villamos Projektmérnök

Feladatok: A fejlesztések projektmenedzselése, más szakági munkákkal történő koordinációja. Fejlesztési és felújítási tervek elkészítéséhez szükséges adatgyűjtés, igények felmérése, érintettek bevonása, folyamatos tájékoztatása. Projektek ütemtervének elkészítése, azok folyamatos aktualizálása, havi státuszjelentés készítése. Projektek szakhatósági egyeztetéseinek koordinálása, a hatósági engedélyek beszerzése. Az ajánlati dokumentációk műszaki tartalmának előkészítése, beérkező ajánlatok véleményezése. Részvétel a megrendelések, szerződések elkészítésében. A fejlesztések teljes körű koordinációja (helyszíni felügyelet, műszaki ellenőrzés műszaki átadás-átvételi eljárás, hatósági engedélyek megszerzése, jegyzőkönyvkészítés stb.). Projektek dokumentációja (számlák, bankgaranciák ellenőrzése, igazolása, továbbítása a szakterület részére, szükség esetén kötbérezés intézése).
Részletek