HOZZÁJÁRULÁS

Az alábbi űrlap kitöltésével, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján nyilatkozom, hogy a Simonyi és Tóth Kft-hez (székhely: 1015 Budapest, Szabó Ilonka u. 71/a) az általam papír alapon/elektronikus úton beküldött/benyújtott, személyi anyagommal (CV és minden más személyes adatokat tartalmazó információt) kapcsolatban hozzájárulásomat adom személyes adataim kezeléséhez .

Azonosító adatok:

Emellett hozzájárulok a benyújtott teljes pályázati anyagom továbbításához (harmadik személlyel történő közléséhez), valamint ahhoz, hogy a személyi adataim felvételét követően 5 évig adataimnak a fenti hozzájáruló nyilatkozat szerinti terjedelemben történő kezeléséhez, sokszorosításához, valamint előre egyeztetve 3. fél felé történő továbbításához és ezen idő lejártát követően, azok megsemmisítéséhez hozzájárulok.

IgenNem

Kijelentem, hogy az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) alapján készült, a Simonyi és Tóth Kft. Adatkezelési Szabályzatát elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.

IgenNem

Kijelentem, hogy a jelen nyilatkozat és a nyilatkozatban foglalt hozzájárulások megadása önkéntesen és az megfelelő tájékoztatás birtokában történt.

IgenNem

Kapcsolat

Ha állásajánlatainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk alábbi elérhetőségeinken:

+36 (1) 214-1286

info@sandt.hu