MagyarNyelvválasztásEnglish

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1992 óta működik a személyzeti tanácsadás területén. Célunk, hogy megbízóinknak komplex szolgáltatást nyújtsunk, s az emberierőforrás-gazdálkodás területén minél átfogóbb módon javasoljunk megoldásokat. Megbízóinkkal hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk, és arra, hogy számukra valódi tanácsadói szerepet töltsünk be.

Bemutatkozás

Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1992 óta működik a személyzeti tanácsadás területén. Célunk, hogy megbízóinknak komplex szolgáltatást nyújtsunk, s az emberierőforrás-gazdálkodás területén minél átfogóbb módon javasoljunk megoldásokat. Megbízóinkkal hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk, és arra, hogy számukra valódi tanácsadói szerepet töltsünk be. Munkánk színvonalát és módszereinket belső tréningek során folyamatosan fejlesztjük, programjainkba integráljuk a különböző nemzetközi szakmai szervezetek tagjaként szerzett tapasztalatainkat is.

A Szakma élmezőnyében

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1997 óta tagja és magyarországi partnere az AIMS International (Association for International Management Search) nemzetközi tanácsadó szervezetnek.

Az AIMS International független személyzeti tanácsadó- és „fejvadászirodák” szövetsége, amely ma már a világ több mint 40 országában rendelkezik irodával. Az AIMS International árbevétele és irodái száma alapján egyike a világ öt legnagyobb, kiválasztással foglalkozó irodáinak.
A Simonyi & Tóth árbevétele alapján évek óta a 10 legnagyobb személyzeti iroda között van Magyarországon.

Szakértő munkatársak

Munkatársaink rugalmasan, teljes diszkrécióval állnak megbízóink rendelkezésére.

Az iroda magját sokéves tanácsadói tapasztalattal rendelkező, a cég iránt elkötelezett tanácsadók alkotják. Olyan jól képzett szakemberek, akik korszerű ismeretekkel rendelkeznek az emberierőforrás-menedzsment területén, és a vállalati szférában is többéves szakmai tapasztalatot szereztek. Magas színvonalú munkánk további biztosítéka, hogy munkatársaink folyamatos hazai és nemzetközi képzéseken, illetve szakmai konferenciákon vesznek részt.

Friss állásajánlatok

Kapcsolat

SIMONYI & TÓTH KFT.
1015 Budapest
Szabó Ilonka u. 71/A
1255 Budapest, Pf. 194.

Telefon / Fax: +36 (1) 214-1286
E-mail: info@sandt.hu

Az AIMS International magyarországi partnere

Az AIMS magyarországi partnere

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1997 óta tagja és magyarországi partnere az AIMS International (Association for International Management Search) nemzetközi tanácsadó szervezetnek.