MagyarNyelvválasztásEnglish

A gazdasági környezet átalakulása megváltoztatta a vállalaton belüli mechanizmusokat. A vállalati siker kulcsa ma már a rugalmasság, a minőségi és gyors döntéshozatal és a vállalat kulcsemberei közötti megfelelő együttműködés. Az általunk kínált üzleti szimuláció komplex kompetenciafejlesztésre alkalmas, a szimuláció során oly módon fejleszthető a vállalat kulcsembereinek döntéshozó képessége, hogy kockázat nélkül próbálhatnak ki megoldási formákat különböző üzleti célok elérése érdekében.

Business Decisions

Üzleti szimulációs tréning - Business Decisions

(Nyilvántartásba vételi szám- E-000335/2014/D007)

Business Decisions - Vállalatszimulációs tréning

Ez a képzés egy vállalat 10 éves fejlődését modellezi. A résztvevők végigélik a teljes üzleti folyamatot: a beszerzést, a gyártást, a készletezést, az értékesítést, a versenyt, a pénzügyi problémákat (likviditás, hitel, adózás, stb.), amelyek egy termelő vállalat napi működésében megjelennek.

A kollegák csak akkor tudnak hatékonyan együttműködni, ha átlátják, hogy az egyes területek mivel foglalkoznak. A termelésben dolgozóknak tudniuk kell, hogyan hatnak a felhalmozó készletek a nyereségességre, az értékesítésnek képben kell lennie a termeléstervezés alapjaival, és a termékfejlesztésről döntőknek is jó, ha tudják, melyik piacon, milyen áron és mennyiségben van kereslet a mai termékeinkre, és a logisztika megtervezi a piaci igényeknek megfelelő gyártást, raktározást és kiszállítást, és mindehhez a pénzügy –számvitel biztosítja a pénzügyi ellenőrzést, irányítást.

A Business Decisions szimulációs tréning lehetővé teszi, hogy mindenki kipróbálja magát a számára még ismeretlen szakterületeken úgy, hogy döntéseinek hatását a vállalat egészén végigkövetheti. A csapattagok többször is szerepet cserélve fokozatosan mélyednek el a vállalati működés részleteiben, miközben rá vannak kényszerítve a csapatjátékra, a stratégia alkotásra és az időszaki záró pénzügyi kimutatások önálló összeállítására.

A képzésnek csak nyertesei vannak: a jó és rossz döntésekkel megszerzett tapasztalat egyaránt jól használható a valós vállalati környezetben.

Mit nyújt a program a résztvevőknek?

  • Átfogó vállalatgazdálkodási ismeretek,
  • Alapvető pénzügyi összefüggések
  • Pénzügyi tervek, cash flow, költségtervek készítésének gyakorlata
  • A vállalat különböző funkcionális egységei közötti összefüggések
  • Stratégiai készségfejlesztés,
  • Gyakorlat a döntés-előkészítés és döntéshozatal terén
  • Vezetői készségfejlesztés

A résztvevők száma

A tréning résztvevőinek száma 12-24 fő (4-6 csoportban, 3-4 fős csapatok).

A program formája

Nyílt képzés


Belső képzés
- általunk meghirdetett időpontban, általunk szervezett helyszínen
(A nyílt tréninggel kapcsolatban az info@sandt.hu e-mail címen lehet érdeklődni.)

- a megbízó igényeinek megfelelően, egy adott cég munkatársainak
részvételével.

Friss állásajánlatok

Kapcsolat

SIMONYI & TÓTH KFT.
1015 Budapest
Szabó Ilonka u. 71/A
1255 Budapest, Pf. 194.

Telefon / Fax: +36 (1) 214-1286
E-mail: info@sandt.hu

Az AIMS International magyarországi partnere

Az AIMS magyarországi partnere

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1997 óta tagja és magyarországi partnere az AIMS International (Association for International Management Search) nemzetközi tanácsadó szervezetnek.