MagyarNyelvválasztásEnglish

Ha képesek vagyunk tüneteinket, a velünk történteket más fókusszal szemlélni, olyan viszonyulásra teszünk szert, mely segítségével könnyebben boldogulunk a jelen problémák megoldásakor. Mivel feszültségmentes élet nem létezik, megtanulhatjuk a jövőbeli helyzeteket is olyan szemmel nézni, melytől azok ördögi körök, betegségek kialakulása nélkül is kezelhetővé válnak

Coaching

Üzleti coaching – Vezetői készségfejlesztés

Vezetõi készségfejlesztés

A coaching meghatározása annyiféle, ahány coachot megkérdezünk. A módszer lényege, hogy személyre szabottan, az egyéni kihívásokkal való megküzdést segítve támogassuk ügyfeleinket. Önformáló, önfejlesztő útra segítjük őket, ahol belső erőforrásaikat mozgósítva lesznek képesek a problémáikra választ találni.

A klasszikus üzleti coaching esetében a cél a munkahelyi szituációkból adódó problémás helyzetek sikeres kezelésében való támogatás, valamint a szociális készségek, kompetenciák körének kibővítése, új megközelítések megismerése. A program végére a vezetők képesek lesznek arra, hogy a vállalati rendszerben elfoglalt szerepüket jobban megértve és megélve legyenek sikeresebbek.

Self coaching – Tudok segíteni magamon!

Ha képesek vagyunk tüneteinket, a velünk történteket más fókusszal szemlélni, olyan viszonyulásra teszünk szert, mely segítségével könnyebben boldogulunk a jelen problémák megoldásakor. Mivel feszültségmentes élet nem létezik, megtanulhatjuk a jövőbeli helyzeteket is olyan szemmel nézni, melytől azok ördögi körök, betegségek kialakulása nélkül is kezelhetővé válnak.

Mindannyian voltunk olyan élethelyzetben,  amikor túl nagy volt a nyomás rajtunk.

Ilyenkor a testünk nagyon gyorsan reagál:

  • fáj a fejünk,
  • hevesebben dobog a szívünk,
  • fáradékonyak leszünk,
  • nem tudunk aludni,
  • feszültek vagyunk.

Ez persze kihat a mindennapi életünkre,  gondolkodásunkra is:

  • nem tudunk olyan jól koncentrálni, ahogy eddig,
  • teljesítményünk elmarad a szokásostól,
  • egyre elégedetlenebbek leszünk saját magunkkal.

Teljesítményünk romlása és az elégedetlenség következtében tüneteink még hangsúlyosabbá válhatnak, testünk jelzéseit mégis biológiai okoknak tulajdonítjuk. A self-coaching módszer célja, hogy segítsen kilépni ebből az ördögi körből. A technika elsajátításával mindenki maga is képes lehet úrrá lenni a kellemetlen tüneteken.

Friss állásajánlatok

Kapcsolat

SIMONYI & TÓTH KFT.
1015 Budapest
Szabó Ilonka u. 71/A
1255 Budapest, Pf. 194.

Telefon / Fax: +36 (1) 214-1286
E-mail: info@sandt.hu

Az AIMS International magyarországi partnere

Az AIMS magyarországi partnere

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1997 óta tagja és magyarországi partnere az AIMS International (Association for International Management Search) nemzetközi tanácsadó szervezetnek.