MagyarNyelvválasztásEnglish

A kiválasztás során a jelöltek értékelésére különböző módszereket használunk, melyek segítenek megállapítani, hogy a pályázó tapasztalata, szakmai háttere és személyiségjegyei mennyire felelnek meg a követelményeknek, elvárásoknak.

Kiválasztás

Felső- és középvezetők, szakemberek keresése, kiválasztása

Felsõ és középvezetõk, szakemberek keresése, kiválasztása

Direkt keresés

A felső- és középvezetők kiválasztásában alkalmazzuk ezt a módszert, annak érdekében, hogy a megbízónk elvárásának leginkább megfelelő jelöltet találjuk meg. A követelményprofil alapján megkeressük azokat a jelölteket, akik szakmai tapasztalatuk és személyiségük alapján legalkalmasabbak a munkakör betöltésére. A keresés itt nem csak jelöltek állítását jelenti egy betöltendő munkakörre, hanem az adott munkakört legnagyobb sikerrel betölthető szakember megtalálását.

Hirdetéses keresés

Álláshirdetéseinket a Megbízó által felállított követelményprofilnak megfelelően a legnagyobb példányszámú napilapokban, szakmai folyóiratokban és internetes portálokon tesszük közzé. Az alkalmazandó módszer, melyet a Megbízóval minden esetben előzetesen egyeztetünk, függ a betöltendő pozíciónak a vállalati struktúrában elfoglalt helyétől és attól, hogy miért kerül sor a pozíció betöltésére. Tapasztalataink szerint, bizonyos állások esetében a hirdetéses kiválasztás és a direkt keresés együttes alkalmazása révén optimalizálható a megbízás költsége és időigénye.

Friss állásajánlatok

Kapcsolat

SIMONYI & TÓTH KFT.
1015 Budapest
Szabó Ilonka u. 71/A
1255 Budapest, Pf. 194.

Telefon / Fax: +36 (1) 214-1286
E-mail: info@sandt.hu

Az AIMS International magyarországi partnere

Az AIMS magyarországi partnere

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1997 óta tagja és magyarországi partnere az AIMS International (Association for International Management Search) nemzetközi tanácsadó szervezetnek.