2. Személyes hatékonyság fejlesztése

Gazdálkodj okosan az idővel - sikeres időgazdálkodás

Nyomasztja a sok feladat? Nehezen tudja a határidőket betartani? Nehezére esik feladatait priorizálni? Nem jut ideje fontos dolgaira?
A megfelelő időrend és tervezettség nemcsak a hibák ritkább előfordulását jelenti, hanem kevesebb szorongást kell átélnünk és jobb munkahelyi légkörben dolgozhatunk ezáltal. Mindez pedig kihat életünk egyéb területeire is; megvalósulása esetén, beosztottak és munkatársak, kapcsolódó szervezeti egységek és azok munkatársai számára is könnyebbé, hatékonyabbá, tervezhetővé válik a velünk való munkakapcsolat.
Hatékonyabb időgazdálkodás esetén saját munkánk eredményességében jelentős javulást várhatunk. A feladatok helyes sorrendje a cég prioritásait is pontosan tükrözi, így az időgazdálkodás technikáinak alkalmazása mind az egyén, mind pedig a cég számára komoly hasznot jelent.
A program minden olyan embernek szól, aki azzal szembesül a munkája - vagy éppen magánélete - során, hogy nincs elég ideje a céljai elérésére, feladatai elvégzésére, munkája és magánélete egyensúlyba hozására.