MagyarNyelvválasztásEnglish

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1997 óta tagja az AIMS International (Association for International Management Search) nemzetközi szervezetnek, amely a világon az ötödik, Európában pedig a harmadik legnagyobb személyzeti tanácsadó szervezet. Az AIMS International partnerirodák az öt kontinens több mint 40 országában 60 irodával vannak jelen.

Tagságunk

Tagság az AIMS International-ben

Tagság az AIMS-ben

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1997 óta tagja az AIMS International (Association for International Management Search) nemzetközi szervezetnek, amely a világon az ötödik, Európában pedig a harmadik legnagyobb személyzeti tanácsadó szervezet. Az AIMS International partnerirodák az öt kontinens több mint 40 országában 60 irodával vannak jelen. A 250 személyzeti tanácsadóból álló hálózat jelentős ügyfélkörének a szolgáltatások széles választékát kínálja világszerte. Minden AIMS International partneriroda egységes minőségi szabványok alapján dolgozik a keresés és kiválasztás folyamatában.

Az AIMS International alapértékei:

  • Ügyfélközpontúság
  • Konzultatív megközelítés
  • Globális megközelítés és a helyi piac alapos ismerete – és  e két szempont hatékony ötvözete

A nemzetközi projektekben - országtól függetlenül - egységes színvonalú és sztenderdizált folyamatot garantálunk. Ennek biztosítását Key Account Manager-eink végzik. A gazdasági ágazatok speciális igényeit az adott területen legnagyobb szakmai tapasztalatot szerzett tanácsadók támogatják.

Friss állásajánlatok

Kapcsolat

SIMONYI & TÓTH KFT.
1015 Budapest
Szabó Ilonka u. 71/A
1255 Budapest, Pf. 194.

Telefon / Fax: +36 (1) 214-1286
E-mail: info@sandt.hu

Az AIMS International magyarországi partnere

Az AIMS magyarországi partnere

A Simonyi & Tóth Tanácsadó Iroda 1997 óta tagja és magyarországi partnere az AIMS International (Association for International Management Search) nemzetközi tanácsadó szervezetnek.