Kövesd az adventi naptárunkat!

Sandt adventi ábra

Ha tetszik, ha nem ezt az évet a járványhelyzet uralta.

A vírus elleni harcról szóltak hétköznapjaink, az üzlet, a közbeszéd, minden…

Mégis van egy téma, ami bár meghatározó, de mégis talán keveset kerül szóba. Ez a kommunikáció. Pedig ammennyire mi látjuk, a jó vezetői kommunikáció a járvány-válsággal folytatott harcban is segít. Hiszen embereket vezetni, üzletet kötni, céget irányítani vagy túlélni a home office-t a családdal a hátad mögött döntően kommunikációs kérdés.

Persze jól tudjuk, szakértelem nélkül mit sem ér a jó kommunikáció. Mégis, ha ebben képes valaki javulni 10%-ot, akkor a munkában akár 30%-ot is javíthat hatékonyságán. Hiszen a kommunikáció a jó értelemben vett érdekérvényesítésről szól, azaz: a végén megtörténik-e az, amit szeretnél vagy sem. Ha jól kommunikálsz nagyobb az esélyed a sikerre.

A HR meghatározó eleme a kommunikáció. Ezért karácsony közeledtével, arra gondoltunk, hogy egy olyan dolgot adunk nektek ajándékba, amit ritkán szokás: a tudásunkat.

A következő 24 napban igyekszünk megosztani olyan gondolatokat, ötleteket, tanácsokat, amelyek segíthetnek, hogy a kommunikáció terén is még hatékonyabban vedd fel a versenyt a járvány-válság kihívásaival és persze nemcsak azzal…

A legalapvetőbb szabályokat persze mind ismerjük, és mindig ez alapján cselekszünk

Köszönjük, ha figyelsz ránk. Kövesd az adventi naptárunkat!

Archívum