HOZZÁJÁRULÁS

Az alábbi űrlap kitöltésével, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján nyilatkozom, hogy a Simonyi és Tóth Kft-hez (székhely: 1015 Budapest, Szabó Ilonka u. 71/a) az általam papír alapon/elektronikus úton beküldött/benyújtott, alábbi azonosítóval ellátott pályázati anyagommal kapcsolatban hozzájárulásomat adom személyes adataim kezeléséhez és pályázati eljárásban résztvevők részére történő továbbítására.

Pályázat azonosító száma *:

Azonosító adatok:

Emellett hozzájárulok a benyújtott teljes pályázati anyagomnak sokszorosításához, továbbításához (harmadik személlyel történő közléséhez), valamint ahhoz, hogy a pályázat lezárását követően 3 hónapig adataimnak a fenti hozzájáruló nyilatkozat szerinti terjedelemben történő kezeléséhez, sokszorosításához, 3. fél felé történő továbbításához és ezen idő lejártát követően, azok megsemmisítéséhez hozzájárulok.

IgenNem

Kijelentem, hogy az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (GDPR) alapján készült, a Simonyi és Tóth Kft. Adatkezelési Szabályzatát elolvastam, megértettem és tudomásul vettem.

IgenNem

Kijelentem, hogy a jelen nyilatkozat és a nyilatkozatban foglalt hozzájárulások megadása önkéntesen és az megfelelő tájékoztatás birtokában történt.

IgenNem

Kapcsolat

Ha állásajánlatainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk alábbi elérhetőségeinken:

+36 (1) 214-1286

info@sandt.hu