Vezető kiválasztása / Executive Search

Executive Search -vezetőkiválasztás

Szakemberek kiválasztása

Vezetőkiválasztás folyamata

Market mapping szolgáltatás

Siker az, amikor a tehetség találkozik a lehetőséggel. A mi feladatunk, hogy ebben segítsünk.
Megtaláljuk azt a szakembert, aki maximálisan megfelel elvárásainak.

Executive Search -vezetőkiválasztás

Executive Search, fejvadászat, vezetőkiválasztás a legfőbb tevékenységünk. Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal és jelentős piacismerettel a hátunk mögött számtalan gazdasági szervezet, funkcionális terület élére kerestünk és találtunk már szakembereket.

Megbízóink között vannak a nagy nemzetközi konszernek, és a magyar tulajdonú feltörekvő cégek is. A többszempontú értékelésből álló kiválasztási folyamat során fontosnak tartjuk, hogy olyan vezetőt ajánljunk, aki a tulajdonos érdekeit szem előtt tartva, a szervezet gazdasági céljait megvalósítva, természetes módon illeszkedik a már kialakult szervezeti kultúrába és emberként, vezetőként is példát mutat, képviseli a vállalatot.

Kiválasztás folyamata

Középvezetők és szakemberek kiválasztása

Egy vállalat jövője sok más tényező mellett, a professzionális kulcsemberek beazonosításán és kiválasztásán múlik, legyenek azok középvezetők vagy felsővezetők.

A sikeres kiválasztási folyamat alapfeltétele a gyors reakció képesség, alapos piacismeret, széleskörű, aktív kapcsolati háló, innovatív megoldások és professzionális eszközök használata. Mindezek megléte sikerességünk záloga a SANDT-nál.

Market mapping

Market Mapping szolgáltatásunk keretében felmérjük a vállalat piaci környezetét, az újonnan megjelenő, fejlődéshez szükséges szakmai kompetenciákat, vezetői képességeket.

A market mapping eredmények ismeretében felmérjük, hogy vannak-e és ha igen, hol vannak a vállalat számára olyan kompetens jelöltek, akik a szervezeti célok megvalósításában és fejlődési lehetőségek kiaknázásában is képesek segíteni megbízónkat.

Az ideális vezető, szakember kiválasztása egy
precízen kidolgozott folyamat eredménye.

KÍVÁNCSI KIVÁLASZTÁSI MÓDSZERÜNKRE?