Kommunikáció mint üzleti érték

Mindig és mindenhol kommunikálunk, ezért nem mindegy, hogyan… Kommunikációs és prezentációs készségfejlesztési programunk olyan technikákat kínál, amelyeket a vállalat munkatársai kiválóan hasznosíthatnak mindennapi munkájuk során.

Témakörök:

A prezentáció művészetePrezentációs technikák – magyarul, németül, angolul

Egész életünkben eladunk. Van, hogy magunkat és van, hogy mást.
Van, hogy explicit módon a profitért. Van, hogy elismerésért, sikerért. És van, hogy önzetlenül.
Végső soron egész életünkben gondolatokat, ötleteket, terméket, kéréseket adunk el. És közben mindig és mindenhol prezentálunk.

  • Be kell mutatni a munkám eredményét?
  • Meg kell győzni a vezetőket, hogy elfogadják a javaslataimat?
  • Szeretnék jó színben feltűnni az állásinterjún.

Az üzleti élet legtipikusabb prezentációs helyzetei.

Ezen a képzésen elmondjuk, hogyan győzheti le a nyilvános beszédtől való félelmét. Bárhol bevethető kommunikációs tippeket és jól használható üzleti kommunikációs tudást adunk. Megmutatjuk, hogyan készíthet olyan üzleti prezentációt, ami képes kiemelni cégét a kommunikációs hangzavarból, és melynek segítségével leveheti lábáról megrendelőit, akár már a következő versenytárgyaláson.

A képzés a magyar mellett német és angol nyelven is elérhető. Az idegen nyelvi modulokban foglalkozunk a szükséges nyelvi elemek fejlesztésével, melyhez szókincsbővítő gyakorlatokat, valamint hasznos kifejezések szószedetet is biztosítunk. Továbbá sorra vesszük a kulturális különbségek jellegzetességeit is.

A német és angol nyelvi modulokon való részvételhez legalább középfokú nyelvtudás szükséges a célnyelvből.

Érdekel a képzés, szeretnék még több információt kapni!

Asszertív kommunikáció

  • Hogyan érvényesíthetjük saját törekvéseinket anélkül, hogy a másikat megsértenénk?
  • Hogyan mondjunk nemet?
  • Hogyan előzhetjük meg újabb ütközőpontok kialakulását az asszertív kommunikáció segítségével?

Az asszertív kommunikáció nem ördögtől való, hanem kézzel fogható és forintosítható tudást adhat a kezünkbe. Akkor, ha használjuk, ha jól használjuk.

A résztvevők elsajátítják az asszertív önérvényesítés technikáit annak érdekében, hogy törekvéseiket – mások érdekeinek figyelembevételével – sikeresen tudják érvényre juttatni, illetve megelőzhessék további stresszhelyzetek és konfliktusok kialakulását.

A képzés során feltárjuk a résztvevők már meglévő asszertív tudását és annak alkalmazási lehetőségeit a hétköznapi és tipikus munkahelyi helyzetekben. A résztvevők ezt a tudást saját tempójuknak megfelelően, az átélt helyzetgyakorlatokon keresztül, tudásukat elmélyítve sikeresen beépíthetik viselkedési repertoárjukba.

Érdekel a képzés, szeretnék még több információt kapni!

Vezetői tréningjeink

Kapcsolat

Ha szeretne további információkat kapni a vezetői tréningekről, forduljon hozzánk alábbi elérhetőségeinken:

+36 (1) 214-1286

info@sandt.hu